Hvad får I ud af et samarbejde?

Læs om virksomheder vi har hjulpet her

Et samarbejde med Tange & Partners er altid resultatorienteret: Det betyder, at vi arbejder målrettet for at skabe varige forandringer og målbare effekter i jeres organisation. Vores praktiske og implementerende tilgang er gennemarbejdet og efterprøvet, og har gennem 20 år skabt værdi for virksomheder og organisationer i hele Danmark.

Udvalgte resultater

Alle cases

Se konkrete eksempler på vores arbejde
En anden organisering og selvforvaltende teams medførte en betydelig effektivisering i hele virksomheden, et tocifret millionbeløb og større arbejdsglæde.
Se casen
Udvikling af kultur og værktøjer gav succesfulde projekter, vidensdeling og styrket samspil mellem drift og projektafdeling. Resultatet var fremgang og en kåring som Danmarks 5. bedste arbejdsplads i 2017.
Se casen
Et fremtidsbillede blev startskuddet til indkørsel af selvforvaltende teams, betydelige driftsforbedringer, en moderniseret projektstyringsmodel, styrket samspil og en rivende udvikling i projektafdelingen.
Se casen
En trækbåren organisationsudvikling førte ETK fra en traditionel entreprenørkultur til en moderne servicevirksomhed
Se casen
Åben dialog og mere inddragelse førte til bedre kommunikation og øget medarbejdertrivsel
Se casen
Gennem ejersparring blev der sat en klar vision for virksomheden, hvilket førte til mere arbejdsglæde og en forbedret bundlinje.
Se casen
Vejen Kommunes ældreorganisation fik gennem strategiudvikling og etablering af selvforvaltende teams en besparelse på 5, 1 mio. over 12 måneder.
Se casen
Tange & Partners synliggjorde svagheder ved daværende arbejdsformer, hvilket førte til over 30% lavere enhedspriser
Se casen
Lavere sygefravær, mere arbejdsglæde og mindre personalegennemstrømning efter strategiudvikling og implementering
Se casen
Strategiudvikling og en række tiltag med formål at forbedre effektivtet og vidensdeling førte til 25% dokumenteret effektivitetsforbedring.
Se casen
Giver du kaffen?
Jeg er altid klar på en snak om hvordan jeg kan hjælpe jeres organisation eller virksomhed