Hør mere om drivkraften bag mit arbejde i videoen

Visionen bag Tange & Partners

Mine værdier og drivkraft

I kraft af min konsulentpraksis ønsker jeg at bidrage til værdiskabende, effektive og fremtidssikrede organisationer, hvor mennesker trives.

Derudover ønsker jeg at påvirke og bidrage til skabelsen af et bedre omkringliggende samfund.

Jeg tror på, at mennesker og deres indbyrdes samspil i sidste ende er det, der skaber værdi og udvikling. Min drivkraft er derfor at hjælpe med at skabe de bedste betingelser for samspillet i jeres virksomhed, så jeres medarbejdere kan trives og udnytte deres potentiale.

“Jeg anerkender, at mennesket er organisationens motor og at se det lykkes er motorens benzin”

Vores base på Sydfyn

Kom forbi og besøg os

Tange & Partners har base på Sydfyn, hvor jeg bor med min kone og vores 4 børn. Her driver vi det økologiske landbrug Høkildegård, hvor vi i naturskønne omgivelser opdrætter grise og får.

Vi stræber efter at forene et sundt forretningsliv med vores familieliv, og ikke mindst vores grundlæggende holdninger til livet. Har du lyst til at opleve Sydfyns enestående natur og se Tange & Partners smukke kontor, er du altid velkommen til at komme forbi.

Jeg giver gerne en kop kaffe, evt. sammen med lidt smagsprøver af gårdens egne produkter.

Hør mere om det økologiske landbrug Høkildegård og hvorfor du skal besøge os i videoen

Se alle vores cases

I 20 år har Tange & Partners hjulpet virksomheder og organisationer på tværs af alle brancher

Gir du kaffen?

Hvis du har lyst til uforpligtende snak om hvordan mit menneskesyn kan hjælpe dig og din organisation, er du altid velkommen til at kontakte mig.