Skab varige forandringer

Organisationsudvikling

Vi møder ofte kunder, der som led i ønsket udvikling har en plan liggende klar med nogle organisatoriske ændringer.

Vores erfaring er, at mellemledere og medarbejdere i organisationen ofte ikke forstår ændringerne, eller oplever at de ikke giver mening i forhold til der hvor de er i deres arbejde.

Når jeg bistår kunder med implementering af fx. skræddersyet Værdibaseret Lean, anbefaler vi som udgangspunkt derfor aldrig kunden af ændre organisationen først.

Derimod anbefaler vi, at vi igangsætter transformationen i den nuværende organisering. Skulle en anden organisering vise sig at være vigtig, skal den være svaret på oplevede uhensigmæssigheder og ikke noget konsulenter har rådgivet om uden reel indsigt i organisationen eller virksomheden.

Kontakt mig

``Organisationsudvikling og implementering er ikke en akademisk vidensdisciplin – men et praktisk fagligt håndværk!``

Brugbare værktøjer

Der styrker organisationen

Organisatoriske ændringer gennemføres oftest for at styrke organisationens evne til at realisere dens formål og mål eller som led i en ny strategi – uanset om virksomheden betjener borgere, private eller erhvervskunder.

Min rådgivning tager afsæt i Tange & Partners menneskesyn, og deraf følger, at organisatoriske ændringer ideelt af medarbejdere og ledere opleves meningsfuldt i forhold til det arbejde der udføres. Ændringer bliver herved brugbare værktøjer, som alle i organisationen kan anvende.

Vi har utallige eksempler på det modsatte, hvor ændringerne italesættes som noget den nye ledelse har fundet på for at ”markere sig” eller endnu værre noget ”eksterne konsulenter har anbefalet”.

Se udvalgte cases

Læs hvordan jeg har hjulpet virksomheder med deres organisationsudvikling
Åben dialog og mere inddragelse førte til bedre kommunikation og øget medarbejdertrivsel
Se casen
Omstrukturering og bedre samspil mellem medarbejdere førte til vidensdeling, medejerskab og større samspil.
Se casen

Se alle vores cases

I 20 år har Tange & Partners hjulpet virksomheder og organisationer på tværs af alle brancher

Unavngivet (600 × 900px) (2)

Få nye øjne på jeres virksomhed

Giver I kaffen?

Varige organisatoriske forandringer kræver den rigtige tilgang. Det kan derfor være en god idé at søge professionel rådgivning, så I er sikre på at de gode idéer bliver ført ud i livet, og visionerne kan ses og mærkes.

Uanset om jeg arbejder med effektiviseringer, kvalitet, sygefravær eller fx. ny strategi, indgår der næsten altid et mindre eller større element af organisationsudvikling. Nogle gange er analysen, at det ligefrem er en forudsætning for at vi opnår det ønskede resultat.

Står jeres virksomhed eller organisation over for en organisationsudvikling, er I altid velkomne til give en kop kaffe.

Kontakt migOm Tange & Partners